Peter Qvortrup Geisling har de seneste 23 år været hele Danmarks tv-læge. I dag har han titlen ‘sundhedskorrespondent’ hos DR, og i øjeblikket formidler han fakta i forbindelse med corona-epidemien. Foto: DR
Kendte
Udgivet
9 minutter siden
d.
29. oktober 2024
Af
Liva Juul
Foto: DR / Brødrene Price
Da nyheden om Ulf Pilgaards død nåede hans kollega gennem mange år, James Price, kom det som et chok.
Det skriver BILLED-BLADET.
Havde sit at kæmpe med
Selvom Price var klar over, at Pilgaard havde helbredsmæssige udfordringer med blandt andet KOL og gigt, kom dødsfaldet stadig som en overraskelse.
Pilgaard havde gennem de seneste år døjet med flere sygdomme, men havde fortsat været en del af revy- og underholdningsscenen.
Sidste gang Price så sin kollega var sidste forår, hvor Pilgaard optrådte sammen med Lisbet Dahl i showet Lisbet & Ulf.
Det blev en aften, hvor Price akkompagnerede dem og nød det store talent, Pilgaard fortsat formåede at bringe frem, trods alderen. Ulf Pilgaards energi og humor fyldte stadig scenen, og han imponerede alle med sit vedholdende engagement og evne til at levere.
Alt for tidligt – uden at være det
Selvom 83 år ikke er en tidlig alder, føles tabet af Pilgaard alligevel som et tab, der kom alt for tidligt, fortæller Price.
“Ulf har jo været i vores liv altid, og man vil jo gerne beholde en som ham for evigt,” siger Price med et strejf af vemod.
Han påpeger, at Pilgaard fik langt flere år end mange af de andre store danske entertainere, som Dirch Passer og Jørgen Ryg, der gik bort i en alder af henholdsvis 54 og 59 år.
“I forhold til dem fik Ulf næsten 30 år mere,” bemærker han og anerkender, at Pilgaard fik udnyttet hvert år til fulde.
James Price understreger, at selvom han og Pilgaard ikke var private venner, havde de et tæt samarbejde.
I mere end to årtier delte de scene og arbejdede sammen i Cirkusrevyen, hvor Price som kapelmester var med til at akkompagnere Ulf Pilgaards ikoniske optrædener. Price mindes sin kollega som en helt enestående kunstner, der med sin alsidighed mestrede både komik og skuespil.
“Det er trist og et stort tab, at han ikke er her længere,” afslutter Price og reflekterer over et liv, der fyldte scenen med latter og talent og efterlader et uerstatteligt aftryk i dansk teater og revy.
Forsæt med at læse
Kendte
Udgivet
3 timer siden
d.
29. oktober 2024
Af
Sarah S
Foto: Wikimedia Commons
D. 7. november afholderKlimatoriumGlobal Youth Climate Summitfor tredje år i træk. Ungeklimamødeter et vigtigt delelement af Klimatoriums årlige klimamøder, og i år kan man blandt andre møde ESA-astronaut Andreas Mogensen.
Et af Ungeklimamødets klare formål er at være med til at mindske klimaangst blandt børn og unge. Ved at vise de unge, at deres indsats og handlinger gør en forskel, er ambitionen at omvende deres bekymringer – til håb.
Det oplyser European Climate Pact i en pressemeddelelse.
“Ved at give de unge en platform til at deltage aktivt i klimadebatten, ønsker vi at inspirere dem til at se muligheder og forme fremtidens løsninger,” udtaler Lars Holmegaard, direktør for Klimatorium.
“Desuden kan de ofte se noget som vi ikke kan – og det skal vi have med i klimadebatten,” tilføjer Lars Holmegaard.
”Til Ungeklimamødet bringer vi unge fra hele verden sammen og hylder deres stemme,” fortæller Sarah Lund, bæredygtighedschef for Klimatorium og European Climate Pact Ambassadør.
”Vi mener, at det er helt essentielt at inddrage ungdommen i klimadebatten, så vi husker at tænke langsigtet og udvikle løsninger, der matcher den næste generations drømme. Dem, der skal leve med konsekvenserne i et forandret klima,” tilføjer Sarah Lund.
Klimatorium er en del afEuropean Climate Pact, der har som mål at hjælpe EU med at nå målsætningen om at blive klimaneutral i 2050. Gennem samarbejdet får deltagerne til Ungeklimamødet mulighed for at udveksle tanker og idéer med andre unge fra hele verden.
Om det globale fokus fortæller Sarah Lund videre:
”Vi mærker klimaforandringerne forskelligt, afhængigt af, hvor i verden vi bor. Ved at skabe sammenhold på tværs af kloden giver vi unge et fællesskab og en bedre forståelse af, hvordan klimaet ændrer sig. Med det globale perspektiv bliver det også tydeligt, at vi er én planet med i bund og grund ét folk som ernødttil at arbejde sammen om de globale udfordringer, vi står overfor.”
Dette års hovedtema til Ungeklimamødet er vand, og de unge deltagere bliver opfordret til at reflektere over vandets afgørende betydning.
”Vand er essentielt for livet – ved at reflektere og dele erfaringer med hinanden, håber vi at øge bevidstheden om denne uundværlige ressource,” fortæller Sarah Lund om valget bag årets tema.
ESA-astronaut Andreas Mogensen kickstarter træbrik-kampagne
Dagens program byder på en række spændende aktiviteter, workshops og taler, der engagerer ungdommen i klimadebatten. Gennem emner som vådområders betydning for vandforsyning og innovative løsninger til bæredygtig regnvandshåndtering i byer, giver workshopsene indsigt i vandets afgørende betydning.
I år gæster danske ESA-astronaut Andreas Mogensen og deler sine refleksioner over planeten, som han observerede under sine næsten syv måneder på Den Internationale Rumstation.
”Jorden er ikke 195 lande, men én planet, vi alle deler,” lyder ét af budskaberne fra Andreas Mogensen, der til Ungeklimamødet holder tale og efterfølgende besvarer spørgsmål fra de unge deltagere.
Ungeklimamødet bliver også dagen, hvor Klimatoriums træbrik-kampagne sættes i gang! Kampagnen er et led iProjekt TREASURE, der har til formål at reducere mængden af makroplast i Nordsøen.
Træbrik-kampagnen forløber sig mellem d. 7. – 14. november, hvor 10.000 træbrikker sendes ud for at indsamle viden om, hvordan makroplast bevæger sig fra land til Nordsøen. Hver træbrik har et unikt nummer indgraveret, samt en opfordring om at den, der finder brikken, registrerer den på Klimatoriums hjemmeside.
Andreas Mogensen smider første brik i havet til Ungeklimamødet, hvorefter 300 folkeskoleelever og de 200 gymnasieelever som deltager fysisk i årets Global Youth Climate Summit hver smider en brik. Folkeskoleeleverne deltager ikke i Ungeklimamødet, men kun i træ-brikskampagnen. Alle er desuden velkomne til at møde op og overvære denne del af eventet og se Andreas Mogensen, som dog ikke giver autografer eller holder tale.
Forsæt med at læse
Kendte
Udgivet
4 timer siden
d.
29. oktober 2024
Af
Sarah S
Ulf Pilgaard da han åbner Bakken i 2015. I årevis har han været en del af Bakken og Cirkusrevyen. Foto: Bakken/PR/Wikimedia Commons
For få timer siden blev Ulf Pilgaards død bekræftet af familien.
Det var efter kort tids sygdom, at Ulf Pilgaard gik bort mandag morgen, bekræfter familien i en pressemeddelelse udsendt af Hammer PR. “Hele Danmarks Ulf Pilgaard døde mandag efter kort tids sygdom. Det er et stort tab for Danmark og et endnu større tab for hans familie,” lyder det fra Hammer PR.
Hans søn, Christian Pilgaard, mindes sin far med varme ord og udtrykker sin dybe sorg: “Min elskede far er gået bort. Hans nærvær og livsglæde vil jeg savne, og hans minde vil leve videre i vores hjerter.”
Nu deles der nye detaljer om revylegendens død. Det skriver SE & HØR.
Helle Hammer, ejer af Hammer PR, har udtalt til mediet, at Ulf Pilgaard havde et skrantende helbred og forhøjet infektionstal. Mandag morgen døde han af hjertestop.
Hun fortæller også, at det i hjemmet i Hellerup at Ulf blev ramt af hjertestoppet. Det var mens en sygeplejerske var i hjemmet, da han havde forhøjet infektionstal. Da han pludseligt får hjertestop, ringer sygeplejersken 112. Desværre kunne der intet gøres for at redde Ulf Pilgaard.
I stor sorg
Med en karriere, der har strakt sig over flere årtier, efterlader Ulf Pilgaard et enormt aftryk i dansk underholdning, og hans nærvær vil blive savnet både på og uden for scenen.
Selvom hans død først blev udmeldt for få timer siden, har et utal af danske kendisser allerede reageret.
En af dem, der blev særligt ramt af nyheden om hans bortgang, er hans mangeårige revykollega Lisbet Dahl, der har delt scenen med Ulf Pilgaard i utallige revyer.
Hun beskriver deres forhold som unikt og fortæller, at de nærmest kunne have været gift.
“Han har betydet utrolig meget for mig, vi kunne lige så godt have været gift, fortæller hun tilTV 2og tilføjer:
“Vi har været venner, siden jeg var 25 år. Vi har været nære venner og nære samarbejdende altid. Ulf var min diametrale modsætning – han var intellektuel. Vi havde alligevel samme humor og kunne falde om af grin over de samme ting, selvom vi var vidt forskellige mennesker”
Forsæt med at læse
Kendte
Udgivet
4 timer siden
d.
29. oktober 2024
Af
Sarah S
Foto: Presse-fotos.dk
Hundelorte hører ikke til på gaden – og Hilda Heick går langt, for at minde andre hundeejere om det.
Hilda Heick er kendt og elsket for sine mange år på dansktoppen, men hun har også en helt særlig kærlighed til en firbenet ven – den 11-årige toypuddel Bertil.
Den folkekære sangerinde og hundemor, der stadig har masser af energi i en alder af 78 år, er aldrig bleg for at sige sin mening, især når det gælder, hvordan hundeejere tager ansvar på gaderne.
Hilda Heick har nemlig et særligt irritationsmoment: hundeejere, der lader deres hundes efterladenskaber ligge. På gåturene med Bertil har hun set lidt af hvert, men det med at springe over, hvor gærdet er lavest, når det gælder oprydning, får hendes temperament til at blusse op.
Kan ikke holde sin mund
“Hvis jeg ser det, så kan jeg ikke holde min mund,” fortæller Heick til B.T.. Hun indrømmer med et grin, at hun endda har stået oppe på køkkenbordet for at banke på vinduet og give en løftet pegefinger til dem, der prøver at snige sig væk uden at samle op.
Med plastikposer i lommen er Hilda klar til sin daglige gåtur og gør det til sin personlige pligt at efterlade gaderne i fin stand. For hende handler det om mere end en vane – det er en opgave, hun som hundeejer tager alvorligt.
Man kan nemt forestille sig Heick som en uofficiel hundepolitibetjent i nabolaget, klar til at give en venlig – men bestemt – påmindelse til dem, der glemmer at samle op.
Så næste gang du støder på Hilda og Bertil på gaden, er det nok en god idé at have en lille sort pose i lommen. For som Heick selv siger, er hun ikke bange for at sige fra, når der er noget, hun ikke vil finde sig i.
Forsæt med at læse
Kendte
Udgivet
4 timer siden
d.
29. oktober 2024
Af
Liva Juul
Foto. Shutterstock
Nu sætte revykollega ord på.
Skuespilleren og revylegenden Ulf Pilgaard er død i en alder af 83 år. Hans afsked efter kort tids sygdom markerer afslutningen på en enestående karriere, der har sat dybe spor i dansk underholdning.
Ulf Pilgaards bortgang, bekræftet af familien i en pressemeddelelse fra Hammer PR, efterlader et stort tomrum både blandt publikum og kollegaer i underholdningsbranchen.
Med en karriere, der strakte sig over årtier, var Ulf Pilgaard kendt og elsket af danskerne, og hans humor og nærvær på scenen har været uforglemmelige for alle, der har oplevet ham live. Pilgaard efterlader sig sin søn, Christian Pilgaard, der mindes sin far med stor kærlighed.
For Christian var faderens livsglæde og varme nærvær en konstant kilde til glæde, og han beskriver sorgen over tabet som dyb.
Selv til det sidste var Ulf Pilgaard aktiv og dedikeret til kunsten.
Dagen før sin død udgav han sin bog Revyens Røverhistorier, en samling af de farverige minder og sjove oplevelser, han har haft på revyscenen gennem sin lange karriere. Bogen vil derfor blive en hyldest til den mand, der har haft umådelig stor indflydelse på dansk scenekunst.
Nu reager Lisbet Dahl
En af dem, der blev særligt ramt af nyheden om hans bortgang, er hans mangeårige revykollega Lisbet Dahl, der har delt scenen med Ulf Pilgaard i utallige revyer.
Hun beskriver deres forhold som unikt og fortæller, at de nærmest kunne have været gift.
“Han har betydet utrolig meget for mig, vi kunne lige så godt have været gift, fortæller hun til TV 2 og tilføjer:
“Vi har været venner, siden jeg var 25 år. Vi har været nære venner og nære samarbejdende altid. Ulf var min diametrale modsætning – han var intellektuel. Vi havde alligevel samme humor og kunne falde om af grin over de samme ting, selvom vi var vidt forskellige mennesker”
De delte et tæt venskab og et samarbejde, der var præget af en særlig kemi og forståelse.
For Lisbet var Ulf Pilgaard mere end en kollega – han var en ven, der gennem mange år har været en central del af hendes liv.
Dahl mindes Pilgaard som en intellektuel modsætning, der dog havde samme humoristiske sans, og deres fælles grin og forståelse for humor har bundet dem tæt sammen gennem årene. Lisbet beskriver, hvordan de to, selvom de var vidt forskellige, kunne finde glæde i de samme skæve og sjove øjeblikke.
Ulf Pilgaards afsked markerer et stort tab for dansk teater og revy, men hans arv vil leve videre gennem hans arbejde og de mange mennesker, han har rørt gennem sit liv.
Forsæt med at læse
Kendte
Udgivet
5 timer siden
d.
29. oktober 2024
Af
Sarah S
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Familien bekræfter nu, at Ulf Pilgaard er gået bort.
Skuespilleren og revylegenden Ulf Pilgaard er død i en alder af 83 år. Med en karriere, der har strakt sig over flere årtier, efterlader han et enormt aftryk i dansk underholdning, og hans nærvær vil blive savnet både på og uden for scenen.
Det var efter kort tids sygdom, at Ulf Pilgaard gik bort mandag morgen, bekræfter familien i en pressemeddelelse udsendt af Hammer PR. “Hele Danmarks Ulf Pilgaard døde mandag efter kort tids sygdom. Det er et stort tab for Danmark og et endnu større tab for hans familie,” lyder det fra Hammer PR.
Det skriver SE & HØR.
Hans søn, Christian Pilgaard, mindes sin far med varme ord og udtrykker sin dybe sorg: “Min elskede far er gået bort. Hans nærvær og livsglæde vil jeg savne, og hans minde vil leve videre i vores hjerter.”
Selv i sin sidste tid var Ulf Pilgaard aktiv og udgav sin bog Revyens Røverhistorier blot dagen før sin død – en samling af anekdoter og minder fra revyscenen, hvor han har tryllebundet publikum i årtier. Hans familie tæller sønnen Christian, svigerdatteren Merete og to børnebørn, som nu må sige farvel til en mand, der ikke kun var en far og bedstefar, men en institution i dansk teater og revy.
Artiklen opdateres…
Forsæt med at læse
Kendte
Udgivet
5 timer siden
d.
29. oktober 2024
Af
Liva Juul
Foto: Lars E Andreasen/TV 2
Denne beslutning fortæller hun om i et nyligt interview.
Camilla Dalsgaard, kendt som en talentfuld danser i programmet “Vild med dans” og tv-personlighed, har længe haft refleksioner om sin egen barndom.
Da hun selv blev gravid, blev disse tanker endnu tydeligere, og en stor beslutning tog form.
Midt i forventningens glæde over den lille ny i maven, stod det klart for Camilla, hvem der virkelig havde været en far for hende gennem livet.
Det skriver ALT for damerne.
Camilla voksede op i et hjem, hvor alt så idyllisk ud på overfladen. Familien boede i et smukt hus i Frederikssund med stor have, pool og alt, hvad der signalerede et perfekt familieliv.
Bag facaden var virkeligheden dog en anden.
Hendes far og mor, begge karrieremennesker, havde travlt med at opbygge en danseskole og drive en virksomhed. Der var ofte au pair i hjemmet, og hendes oldeforældre, som boede tæt på, passede hende, men nærværet fra forældrene savnede hun alligevel.
For Camilla var det særligt hendes fars temperament, der skabte utryghed i barndomshjemmet.
Den konstante frygt og de uforudsigelige situationer satte sine spor.
Da hendes mor besluttede sig for at forlade ægteskabet, var det et nødvendigt skridt både for hendes egen og Camillas skyld, og Camilla er stadig i dag dybt taknemmelig for sin mors mod til at bryde op.
Camillas mor mødte senere Jesper Dalsgaard, og selvom Camilla i begyndelsen var skeptisk over for ham, blev han hurtigt en fast klippe i hendes liv.
Han tog hende til sig og blev en farfigur, selvom Camilla strittede imod i starten. Jesper blev ved med at være der for hende, og over tid udviklede han og Camilla et dybt bånd.
Tog stor beslutning
Da Camilla blev gravid med datteren Andrea i 2019, blev det pludselig endnu vigtigere for hende, at Jesper officielt skulle være hendes far.
Hun ønskede, at både hun og hendes datter kun skulle have én far og én morfar – og derfor lod hun sig voksenadoptere. “Det føles helt rigtigt,” har hun udtalt, og beslutningen har givet hende og hendes familie en ny slags ro og sammenhold. Jesper blev hendes far – ikke kun i hjertet, men også på papiret.
Forsæt med at læse
Kendte
Udgivet
6 timer siden
d.
29. oktober 2024
Af
Liva Juul
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Nu sætter hun ord på sin fortid.
Efter mange års offentligt liv og mediedækning er Janni Ree blevet vant til opmærksomheden, men aldrig har overskrifterne været så mange og skarpe som efter hendes stormfulde skilsmisse fra Karsten Ree.
De seneste måneder har dramaet mellem eksparret udviklet sig til et offentligt opgør med beskyldninger om økonomisk, psykisk og fysisk vold, som nu også er under politiets lup.
Men midt i turbulensen har Janni fundet en ny og overraskende kærlighed, der har vendt op og ned på hendes syn på livet og kærligheden.
I podcasten 112 for knuste hjerter, hvor hun er ugens gæst, åbner hun op om sit tidligere forhold og fortæller om sin nye mand i livet, Jeppe Stokholm.
Janni beskriver sig selv som en håbløs romantiker, der giver alt af sig selv, når hun forelsker sig.
Dette er også en af årsagerne til, at det var så svært for hende at forlade Karsten.
Hun nåede dog et punkt, hvor alt i hende skreg, at det var tid til at gå videre. Hun beskriver forholdet til Karsten som manglende intimitet og en kærlighed, der snarere føltes som en “far-datter relation.” Den plejende rolle, hun ofte endte i, fjernede romantikken, og hun følte sig ofte “opdraget” af Karsten, hvilket til sidst blev en uholdbar situation.
Er der et mønster?
Denne refleksion over hendes tidligere forhold har givet hende en ny indsigt i, hvorfor hun gennem livet altid har søgt ældre mænd. Janni forklarer, at hendes barndom med en far, der drak, betød, at hun tidligt blev voksen og længtes efter tryghed og en “faderrolle.”
Det har været en søgen, der har ført hende mod mænd, som kunne give hende denne stabilitet.
Men efter skilsmissen og den svære tid med søvnløse nætter og et knust hjerte har Janni lært noget vigtigt om sig selv.
Denne gang er Janni gået en helt anden vej i kærligheden. Hendes nye partner, Jeppe Stokholm, er skattejurist og bor til dagligt i Schweiz.
Jeppe er yngre end Janni, der er 54 år, men mentalt føler hun, at de er på samme sted. Hun beskriver, hvordan de nyder at lave mad sammen, tage på eventyr og snakke om alt mellem himmel og jord.
“For første gang føler jeg, at der er en, der virkelig forstår mig,” fortæller hun og forklarer, hvordan Jeppe har været en støtte for hende på en måde, som hun aldrig har oplevet før.
For Janni Ree er denne nye kærlighed en milepæl – en ny start med en partner, der deler hendes værdier og drømme. Midt i stormens øje har Janni fundet en ro og nærhed, hun længe har længtes efter.
Forsæt med at læse
Kendte
Udgivet
6 timer siden
d.
29. oktober 2024
Af
Liva Juul
Foto: Per Arnesen/Zentropa/TV 2
Paprika Steen er netop aktuel i Familier som vores.
Thomas Vinterberg har formået at samle et stjernespækket hold til sin nye serie Familier som vores, som er hans debut inden for tv-serier.
Serien, der allerede har begejstret seerne, genforener ham med en række skuespillere, han har arbejdet med gennem årene – heriblandt Paprika Steen, som han har en særlig fortid med.
Deres fælles historie strækker sig helt tilbage til det ikoniske drama Festen fra 1998, der blev en milepæl inden for dansk film og satte skub i deres respektive karrierer.
Paprika Steen, som spiller en af hovedrollerne i Familier som vores, beskriver det som en nostalgisk oplevelse at arbejde sammen med Vinterberg igen.
Befriende
“Det har været en fornøjelse. Det har været ligesom at springe tilbage 25 år,” udtaler hun til Ekstra Bladet og tilføjer, at deres samarbejde hurtigt genopbyggede gamle arbejdsrelationer og minder.
Et særligt minde fra Festen har dog sat sig dybt hos Paprika Steen – en situation, der både var pinlig og lærerig. Under optagelserne til en scene med Lars Brygmann blev skuespillerne kastet ud i improvisation uden at kende alle detaljer.
Dette resulterede i en scene, der slet ikke fungerede. Midt i kaosset hørte hun pludselig Vinterberg ude på gangen bryde ud i skraldgrin.
“Jeg hørte Thomas stå ude på gangen og skrige af grin. Så kom han ind, lagde sig ned på gulvet og sagde, ‘det er det dårligste, jeg nogensinde har set’. Det var i min optik SÅ befriende,” fortæller Paprika Steen, der understreger, hvordan Vinterbergs humor og afslappede tilgang har haft en stor betydning for hende.
Denne oplevelse blev en lektion i, hvordan humor og selvironi kan være lige så vigtigt som teknik, og hun har taget denne tilgang med sig i sin egen karriere.
Familier som vores genforener ikke blot to af Danmarks mest prominente filmnavne, men bringer også et stykke af dansk filmhistorie tilbage til nutidens publikum.
Serien kan ses hver søndag på TV 2 eller TV 2 Play, og for både Paprika Steen og Thomas Vinterberg er det en glædelig tilbagevenden til hinandens professionelle selskab.
Forsæt med at læse
Kendte
Udgivet
17 timer siden
d.
28. oktober 2024
Af
Liva Juul
Billede: Presse-fotos.dk
Nu sætter kendis-frisøren ord på sin beslutning.
Når kendte ansigter træffer store beslutninger, vækker det altid opsigt – og Dennis Knudsens seneste valg er ingen undtagelse.
Den populære frisør og makeup-artist har sat sin eksklusive villa i Korsør til salg for næsten 15 millioner kroner.
Mange har undret sig over, hvorfor han ønsker at sige farvel til sit luksuriøse hjem på hele 198 kvadratmeter, der desuden rummer en kælder på 100 kvadratmeter. Nu deler Dennis selv baggrunden for sin beslutning, og det handler om noget helt særligt for familien.
Tid til at realiserer drømme
For Dennis Knudsen, der er en engageret far, er det vigtigt at skabe unikke oplevelser sammen med sine børn. Rejser og eventyr står højt på familiens liste, og han ønsker at give dem uforglemmelige øjeblikke, mens de stadig er små og ikke bundet af skolegang.
Derfor har Dennis valgt at sætte villaen til salg, så han kan frigøre midler til at realisere sine rejseplaner og skabe minder for livet med sine børn.
Den første store tur går til Bali og Thailand, hvor de sammen skal udforske eksotiske landskaber og opleve nye kulturer.
Men selvom villaen er til salg, betyder det ikke nødvendigvis et farvel til Korsør. Dennis forklarer, at han fortsat elsker livet i byen og har ikke planer om at forlade området. Skulle huset blive solgt, overvejer han at finde et andet sted i Korsør, tættere på familie og venner. Beslutningen er derfor mere end blot et salg – det er en mulighed for at tilpasse sig en livsstil, der passer bedre til de drømme og værdier, han ønsker for sin familie.
Selvom han skifter bolig, forsikrer Dennis sine loyale følgere om, at hans frisørsalon i Korsør vil køre videre som hidtil. Det er altså ikke et farvel til byen, men en ny begyndelse, hvor eventyr og familietid kommer i første række.
Se billeder af boligen nedenfor:
Forsæt med at læse